Εκδηλώσεις στο Λόφο

Οποιαδήποτε σημαντική εκδήλωση της Ζωής σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα στον Λόφο της Σάντοβας. Επιλέξτε για την διασκέδαση σας ανάμεσα σε ζωντανή ορχήστρα ή dj και αφήστε σε εμάς να φροντίσουμε για το περιβάλλον, την διακόσμηση και τις γεύσεις. Ο επαγγελματισμός μας, η καταπληκτική κουζίνα μας, ο μαγευτικός χώρος και η εξαιρετική θέα σε συνδυασμό με την καλή σας διάθεση θα κάνουν κάθε εκδήλωση μοναδική.

Γάμος

Περάστε το πιο όμορφο βράδυ της ζωής σας στον Λόφο της Σάντοβας. Ένα ονειρικό τραπέζι γάμου, μια πολυτελής δεξίωση, μια λαμπερή βραδιά, ένα αξέχαστο γαμήλιο γλέντι, μπορεί γίνει πραγματικότητα στον Λόφο της Σάντοβας. Δείτε τους χώρους μας, διαλέξτε το φαγητό των καλεσμένων σας μέσα από το πλούσιο μενού μας, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας και είναι βέβαιο ότι θα επιλέξετε τον Λόφο της Σάντοβας για την διοργάνωση της δικής σας δεξίωσης!

Βάφτιση

Εμπιστευτείτε μας για την σημαντικότερη ημέρα του παιδιού σας. Μετά την βάφτιση μία όμορφη δεξίωση έρχεται να ολοκληρώσει ιδανικά την γιορτινή αυτή ημέρα, στον Λόφο της Σάντοβας. Όσο για τους μικρούς μας φίλους θα μείνουν ικανοποιημένοι από την διασκέδαση στον παιδότοπο που διατίθεται μόνο γι’ αυτούς.